Rosich Motors

Rosich Motors, S.L. es una empresa familiar que es dedica fa mes de 60 anys, a la venda i postvenda d’automòbils i carretilles elevadores representant les marques Mitsubishi amb automoció i Toyota Equips Industrials i BT amb carretilles elevadores. Tenim una àmplia gamma de productes tan nous com de segona mà i una flota de màquines de lloguer, que s’adapten a  les necessitats dels nostres clients.

 

L’objectiu de la nostra empresa, ha estat la de donar el millor servei als nostres clients. Per això a les nostres instal·lacions hi trobarà serveis ràpids de manteniment, taller de xapa i pintura, mecànica en general, venda exterior de recanvis i accessoris, tot equipat amb les tecnologíes més avançades, amb un personal qualificat i en contínua formació.

 

Estem en constant creixement i per aquest motiu, a  la divisió de carretilles elevadores, a l’any 1998 constituïm la societat Bages Manutenció, S.L. amb unes instal·lacions al Polígon Bufalvent de Manresa, per cobrir les necessitats de les comarques del Bages i el Berguedà, i al any 2000, constituïm la societat Lleida Manutenció, S.L. amb unes instal·lacions al Polígon de Vila-sana, on som Concessionaris per tota la Província de Lleida i Andorra de Toyota Material Handling España, S.A.

logo-RosichRosich-gMap